Voor wie is A & A Administratiekantoor Groningen

A & A Administratiekantoor Groningen is het ZZP administratiekantoor voor bedrijven en particulieren in de provincie Groningen. Al jaren staan wij klaar voor grote en kleine ondernemers om de boekhouding uit handen te nemen. Elke klant is bij A & A administratie koning, van ZZPer t/m een leuke B.V. met 20 FTE. Een persoonlijke en nuchtere benadering staat bij ons voorop, u bent bij ons geen nummer maar een gewaardeerde klant waar wij het beste mee voorhebben.

Wie is de eigenaar achter A & A Administratie?

Aangenaam! Mijn naam is Harko de Boer en ik ben de oprichter van het administratiekantoor in Groningen. Ik ben geboren en getogen in Groningen waar ik met mijn vrouw en kinderen woon. Na jaren als hoofd administratie werkzaam te zijn geweest ben ik begonnen met het kantoor. Ik ben een afgestudeerd bedrijfseconoom en het helpen van kleine ondernemers is mijn passie geworden.

Voor welke diensten kan ik bij het kantoor terecht

Oef! Dat zijn er nogal een hoop. Ik richt mij als ondernemer niet enkel op loonadministratie of advieswerk. Maar wij leveren graag het gehele pakket. U kunt bij voor de volgende diensten terecht:

– Administratie
– Loonadministratie
– Jaarstukken
– BTW aangifte
– IB aangifte
– Advieswerk

Daarbij vindt ik het buitengewoon prachtig om ondernemers te helpen met de verdere groei van hun bedrijf. Met de kennis die wij hebben opgedaan kunnen ook u van dienst zijn.

Hoe verhoudt uw tarief zich t.o.v. een ander administratiekantoor in Groningen?

A & A Administratie levert een kwalitatief hoogwaardige dienst tegen lage tarieven. U bent bij ons gemiddeld 40% minder kwijt t.o.v. een accountant. Onze prijzen beginnen al bij € 50,- per maand, en dat is inclusief advieswerk.

Wilt u ook weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak met Harko de Boer.

Leave a reply