Uw administratie uitbesteden?

Zoekt u een goede boekhouder voor uw administratie? Dan heet A&A Administratie u van harte welkom. Mijn naam is Harko de Boer en ik bied u uitstekende financiële dienstverlening.

Hoe saai de belastingregels ook zijn, hoe onbegrijpelijk de jaarrapporten ook zijn, ik neem de tijd voor u. Ik leg u uitgebreid alles uit op dit lastige terrein.  Ondernemen is al lastig genoeg. Daarom is het goed dat uw boekhouder u helpt om uw onderneming tot bloei te laten komen.

Tussentijds uw administratie inzien?

Wilt u eens tussentijds uw administratie inzien? Dan ga ik voor u aan de slag zonder extra kosten. Dat kan omdat ik dan weer minder werk te doen heb in de BTW aangifte maand.

Scherpe tarieven

Door een efficiënte manier van werken en kantoor aan huis (dus geen hoge huurrekeningen) Heb ik aanmerkelijk minder bedrijfskosten. Minder kosten betekent lagere boekhoudkosten voor u!

Ervaren administrateur

A&A Administratie wil zich onderscheiden door hoge kwaliteit en service te leveren. Ik heb bedrijfseconomie gestudeerd en mag de titel Bachelor gebruiken. Daarnaast heb ik uitgebreide ervaring op financieel en administratief gebied. U kunt mijn profiel bekijken op Linkedin. 

Brede dienstverlening

Naast boekhouding kun je bij ons ook terecht voor alle andere financiële zaken, zoals financieel advies, uitleg over fiscale zaken etc. Omdat ik uw situatie goed kan ik u eenvoudig adviseren op andere gebieden zonder dat hier veel extra kosten mee gemoeid zijn.

U voelt zich ontzorgt!

A&A Administratie neemt graag de boekhouding van u over. Belangrijk want een goede boekhouding zorgt er voor dat:

  • Uw administratie van uw onderneming overzichtelijk is;
  • U een juiste BTW aangifte doet;
  • U een goede ondernemingsaangifte kan (laten) doen;
  • U inzicht heeft in uw kostenstructuur:
  • Uw boekhouder u een goed advies kan geven;
  • etc.

Ik kan er voor zorgen dat u zich ontzorgt voelt. U kunt zich helemaal richten op uw vak en uw onderneming. Dat betekent dat u uw zaakjes goed voor elkaar heeft tegen een heel betaalbaar tarief! U hoeft alleen maar regelmatig uw facturen en bankgegevens in te leveren. De gehele administratie wordt voor u gedaan. Nadat de boekhouding is verwerkt krijgt u een rapportage. Heeft u daar vragen over? Dan neemt u gratis contact op! Ik heb er niets aan als u geen inzicht heeft in uw cijfers. Daarnaast doe ik uw BTW aangifte en maak ik in het begin van het nieuwe jaar uw jaarrekening klaar. Wilt u zelf uw ondernemersaangifte doen? Dat kan. Dit zit niet standaart in het pakket. De ervaring leert echter dat de meeste kleine ondernemers ook dit uitbesteden. De keus is aan u!

Boekhouding nu uitbesteden?

U kunt met een gerust hart uw boekhouding aan A&A Administratie uitbesteden. Neem hiervoor gerust vrijblijvend contact met mij op om te zien hoe ik u kan ontzorgen. Uw administratie veilig onder dak!