Dit is ons verhaal

Administratiekantoor A & A Administratie te Groningen is een jonge en gedreven onderneming. Dit professionele administratiekantoor is op een breed terrein actief op het gebied van verzorgen van uw boekhouding tot het begeleiden van u als (startend) kleine ondernemer of ZZP’er. Het eerste oriënterende gesprek is gratis en verplicht u tot niets. Graag maak ik voor u geheel gratis en vrijblijvend een offerte voor uw onderneming! A&A wil u als kleine ondernemer graag bijstaan. De heer de Boer is bedrijfseconoom en heeft zijn strepen in het veld verdient.

 

Administraties een zelfstandige en professionele onderneming. Kwaliteitzorgvuldigheid en het up-to-date houden van de kennis staan hoog in het vaandel. Uw boekhouding is bij A&A administratie dus “veilig onder dak!“. A&A Administratie richt zich op u als ondernemer. Zo maak ik bijvoorbeeld uw (fiscale) jaarrekening ook begrijpelijk voor niet deskundigen. Ik geloof dat cijfers pas interessant zijn als u als ondernemer er iets mee kunt! Een korte uitleg hoort daar dus bij.

Prijs
Het uurtarief van A&A Administratie is ten minste 40% goedkoper als een accountants bureau. Dit kan omdat het werk vanuit huis gebeurt. Ik wil geen duur kantoorgebouw met bijbehorende kosten.
Kwaliteit
Veel administratiekantoren bestaan uit gediplomeerde M.E.A.O. ers. Een bedrijfseconoom met ervaring als controller / hoofd administratie heeft natuurlijk meer inzicht, kennis en dus kwaliteit.
Service
Wij zijn een klein kantoor. Dan bent u per definitie geen nummer. Bij A&A Administratie heeft u persoonlijk contact, want elke opdrachtgever is voor ons belangrijk.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

A&A administratiekantoor verzorgt alle onderdelen van uw boekhouding. De dienstverlening bestaat o.a. uit het bijhouden van uw financiële administratie, het opstellen van een begrijpelijke jaarrekening, uw BTW (omzetbelasting) aangifte, de loonadministratie, uw aangifte inkomstenbelasting / vennootschapsbelasting en het geven van bedrijfseconomische en fiscale adviezen.

Bent u geïnteresseerd? Het eerste oriënterende gesprek is gratis en verplicht u tot niets. Ook ben ik bereid om geheel gratis en vrijblijvend een offerte te maken voor uw onderneming! Als u wilt kan ik ook op uurbasis werken. Dit is vooral interessant voor u als startende ondernemer. Tijdens dit gesprek zal ik u inzicht geven over mijn werkwijze en hoe ik met mijn dienstverlening in uw wensen kan voorzien. Daarvoor kom ik graag naar u toe!

Administratiekantoor A&A Administratie is gevestigd aan de Opaalstraat 150 (wijk Vinkhuizen).

Wilt óók u de laatste nieuwtjes ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van alle nieuwtjes in ”administratieland”. Wij sturen maximaal 1x per maand een nieuwsbrief.